lauantai 3. marraskuuta 2012

Kiitos

Vaaleista on kulunut viikko. Äänestysprosentti jäi Tampereella tosi matalaksi, vähän yli 50%. Toiset eivä viitsineet äänestää, toiset eivät löytäneet omaa ehdokastaan, toiset olivat tietoisesti valinneet tavan olla äänestämättä.

 37 ääntä itselleni ei ole paljoa, mutta onhan siinä 37 ihmistä, joita nöyrimmiten kiitän! Oma panostukseni mainontaan oli pieni. Härmälään luukutin esitteitä jonkinverran.
Itse en laittanut yhtäkään lehti-ilmoitusta. Kun katselin niitä valtavia panostuksia, mitä ihmiset vaalien eteen olivat tehneet, tuhansien lehti-ilmoitusten myötä, niin voin sanoa olevani tyytyväinen.

Vaalien teemaksi tuli mielestäni liikaa rantaväylän tunneli. Tampereella on kuitenkin paljon muutakin parannettavaa. Nyt istuvat valtuutetut ovat tehneet sopimukset rantaväylän rakentamisesta jo varhaisessa vaiheessa. Viime keväänä sitten osa vastusti hanketta. Tällä hetkellä osa valtuutetuista vastustaa hanketta, vaikka ovat olleet mukana tekemässä ensimmäisiä sopimuksia asiasta. Itse en pitäisi tunnelia tarpeellisena, ainakaan vielä, mutta olisi minusta tosi noloa, jos olisin ollut sitä ensin suunnittelemassa ja sitten torppaisin koko asian.  Saa nähdä, miten asiasta päästään ratkaisuun. Terveydenhoitoon ne tunnelin rahat eivät kuitenkaan siirry.

Tänään on Pyhäinpäivä ja sadonkorjuun kekrijuhlan päivä. Kävimme Kalevankankaan hautausmaalla viemässä kynttilöitä äidin, isän, sukulaisten  haudoille, sekä muualle haudattujen muistoksi.

Toivoisin amerikasta tulleen Halloween juhlan aikaa siirrettäväksi vähän erilleen tästä pyhäinpäivästä. Muuten saataa mennä puurot ja vellit sekaisin.


1 kommentti:

  1. Ei demareilla mitään omaatuntoa ole tunneliasiassa kunhan myötäilevät kansan syviä rivejä.

    VastaaPoista