maanantai 7. heinäkuuta 2014

MANSIKKAMAALLA JA UIMASSA

Lähdimme,minä, puolisoni ja kaksi nuorinta lastamme,  Hämeenkyrön Mahnalaan Yrjölän tilalle mansikoita poimimaan. Kysyimme etukäteen pitääkö varata aikaa, mutta sinne sai mennä suoraan vaan... Mansikoita oli valtavat pellot täynnä. Meidät ohjattiin järven rantaan alas, mistä jokainen poimija sai oman sarkansa. Saimme tilalta pahviset "ropposet", mihin oli mukava poimia ja viedä kotiin marjat. Keräsimme tuoreita isoja Polka marjoja noin 11 kiloa. Tilalla oli tarkka järjestys ja monta nuorta palkattuna opastamaan asioiden kulkua. Meidän mieleemme tulivat Ranskan Epernyn viinipellot. Nämä mansikkapellot ovat kyllä aivan yhtä hienoja ja ajattelisin, että turisteillekin mahtava elämys.


Täältä jatkoimme Ikaalisiin tyttären perheen luokse. Tuliaisina tuoreita mansikoita. Hyvä ruoka ja kaunis ilma toivat mieleemme ajan kun itse asuimme Ikaalisissa. Muistot nousevat mieliimme.Ikaalisissa syntyi kaksi lapsistamme 1983 ja 1986. Ikaalisista saimme ystäviä, jotka edelleen ovat ystäviämme. Lapset olivat pieniä...voi sitäkin ihanaa aikaa!

Kävin lastenlasten ja vävyn kanssa uimassa puhtaassa Kyrösjärvessä, kesän ensimmäinen uintireissu! Mielettömän ihana kesäinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti