sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tunneliasiaa ja liikennejärjestelyjä

Mielestäni Rantaväylän tunnelihanketta tulisi siirtää myöhempään ajankohtaan. Maan alla kiitävät autojonot ja maan päällä huojuvat talot eivät tunnu mukavalta.

Karkuvuoren tunnelissa Tampereen itäisellä ohikulkutiellä on jo havaittu ongelmia. Tunnelin katosta saataa irrota palasia liikenteen sekaan. Tunnelin ruiskubetonointi on vaurioitunut veden takia. Korjaustöitä hankaloittavat suuret liikennemäärät, 50 000 autoa vuorokaudessa. Tampere on vetovoimainen kaupunki. Tänne muuttavat ihmiset kyllä löytävät asuinpaikkansa muualtakin kuin rantaväylän tunnelin päälle mahdollisesti rakennettavasta asuinalueesta.

Härmälän alueen lähiliikennejärjestelyt tuottavat huolta erityisesti Hatanpään koulun lasten vanhemmille ja opettajille. Koulun ympäristöön on tullut uutta asutusta ja liikennejärjestelyt muutettu niin, että vain koulun vieressä olevia Koivukujaa ja Tuomikujaa myöten pääset keskustaan johtavalle Nuolialantielle. Alueella on vilkas liikenne ja kapeat tiet. Loppuun asti ja turvallisesti näitä järjestelyjä ei ole mietitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti